AVIVA, printre cei mai importanți producători de mobilă din România și unul dintre cei mai importanți furnizori IKEA, la nivel global

Prezentă pe piață de 18 ani, compania cu acționariat israelian și englez, se mândrește astăzi cu peste 1500 de angajați. Iar patronatul consideră că echipa reprezintă cea mai mare realizare.

AVIVA și-a început activitatea în domeniul tăierii și rindeluirii lemnului și ulterior a demarat producția de parchet din lemn masiv din diferite esențe (stejar, cireș, nuc, frasin), accesorii (plinte), în diferite forme și dimensiuni, panouri îmbinate din lemn masiv. După accesarea de fonduri europene în 2011, în anul 2012 a început producția de blaturi de bucătărie și de panouri stratificate, care au înlocuit treptat produsele similare din lemn masiv.

Acționariatul este format din Nevo Boaz (Israel) 50%, Keane Nial Gerard (Marea Britanie) 25%, Keane Peter Michael (Marea Britanie) 25%.

ENGINEERED WOOD (LEMNUL PRELUCRAT), INOVAȚIA DE SUCCES CARE A PROPULSAT COMPANIA ÎN RÂNDUL MARILOR FURNIZORI IKEA

Produsele se compun dintr-un strat de bază din plăci aglomerate și un strat superior din lemn masiv. Când se fabrică mobilierul prin aceasta metoda, se utilizează întregul copac, spre deosebire de jumătate din acesta, cât se folosește în producția de mobilier din lemn masiv. De asemenea, calitatea este îmbunătățită, deoarece prin această tehnologie se controlează mai bine umiditatea decât în cazul mobilierului din lemn masiv.

Please accept preferences, statistics, marketing cookies to watch this video.

Citește tot articolul pe Revista Mobila